Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
Nieuwe ¡El víve!: artistieke ontwikkeling bij de kinderen

Nieuwe ¡El víve!: artistieke ontwikkeling bij de kinderen

Muziek, dans en tekenen geeft kinderen vleugels!

Niño Feliz zet volop in op artistieke ontwikkeling. Dit laat bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. Toch is dit initiatief een belangrijke schakel in hun persoonlijkheidsontwikkeling. In de nieuwe ¡El víve! schetsen we daaromtrent wat extra achtergrond.

De ontwikkeling van de kinderen uit zich op verschillende vlakken, van studiebegeleiding tot kunstateliers. En of we in deze ateliers talenten ontdekken …

Op ons verjaardagsconcert op zondag 9 oktober komt Javier Barja langs. Hij is het levende bewijs van onze aanpak. Javier is één van onze vioolleerlingen van het eerste uur en zette zijn vioolstudies later verder aan het conservatorium. Hij werd professioneel violist en leraar. De liefde bracht hem naar Europa en nu woont en werkt hij in Duitsland. Op 9 oktober komt hij graag naar Brugge als ‘special guest’ voor de viering van 30 jaar Niño Feliz.

Het nieuwe nummer van ¡El víve! geeft je nog meer inkijk in de culturele aanpak van Niño Feliz. Je leest er ook over 46 studenten die in de pen kropen om hun verhaal van dankbaarheid te brengen. Uiteraard krijg je ook een update over de situatie ter plaatse, met nieuws heet van de naald.


Lees ¡El víve! online