Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
El Vive: redacteur Marc neemt je mee naar Santa Cruz

El Vive: redacteur Marc neemt je mee naar Santa Cruz

Marc Tassaert zet zich als vrijwilliger al meer dan 20 jaar in voor Niño Feliz. In 2007 bezochten Marc en Ingrid voor het eerst de Stichting, dit voorjaar konden ze opnieuw beleven wat Niño Feliz voor de vele kinderen en hun families betekent.

Voor El Vive pende Marc een uitgebreid verslag neer over hun verblijf in Santa Cruz. Van een blij weerzien met petekinderen over emotionele ontmoetingen met families tot het bijwonen van lessen en vergaderingen, de twee weken vlogen voorbij. Je leest er alles over in de nieuwste El Vive.

Trots op hun diploma

Eind 2022 studeerden 20 jongeren af aan de universiteit of hogeschool. Van industrieel ingenieur over grafisch ontwerper tot arts of kleurleidster, iedereen is terecht trots op z’n diploma. Tijdens hun schoolcarrière werden de jongeren geholpen op financieel vlak, maar ook de morele ondersteuning is niet te onderschatten. Tijdens workshops leerden ze o.a. leiderschap opnemen: een grote troef op de arbeidsmarkt!

Verwezenlijkingen in 2022

Dankzij de steun van talrijke donateurs konden we in 2022 opnieuw het verschil maken voor talrijke kinderen. El Vive toont een mooi overzicht van de verwezenlijkingen. Studieondersteuning, warme maaltijden, sociale begeleidingen, … jouw hulp maakte het mee mogelijk. Bedankt!

Lees El Vive online