Steunen via domiciliëring

  • U maakt maand na maand het verschil met een peetouderschap

Vul onderstaand formulier in voor een peetouderschap of als u onze kinderen maandelijks wil steunen met een bedrag naar keuze. U ontvangt van ons een bevestiging, pas daarna gaat de domiciliëringsopdracht in.


Als u liever opteert om jaarlijks (zonder domiciliëring) te steunen met een peetouderschap, kan dat ook. Stuur een mailtje naar info@ninofeliz.be en we contacteren u spoedig. Alvast bedankt voor uw steun!

Persoonlijke gegevens

Leave this empty:

  

Bankgegevens


Ik geef toestemming aan Niño Feliz vzw (identificatienummer BE24ZZZ0448186421) om een opdracht naar mijn bank te sturen om onderstaand bedrag van mijn rekening te debiteren.

Ik steun de kinderen van Niño Feliz met een maandelijkse gift per maand (in euro):

indien u meerdere peetouderschappen wenst, gelieve dit aan te geven in het commentaarveld

OF kies uw eigen maandelijks bedrag om onze kinderen en gezinnen te steunen:

 

Met ingang van:

Als de som van uw giften op het einde van het jaar 40 euro of meer bedraagt, ontvangt u een fiscaal attest waardoor 45% van uw steun in mindering komt via uw belastingsaangifte. Belangrijk om weten: u kunt uw steun altijd stopzetten of aanpassen.


Indien de rekening onvoldoende gedekt is of indien uw bank deze domiciliëring weigert, zal Niño Feliz u hiervan op de hoogte brengen. U kunt een Europese domiciliëring laten terugbetalen door uw bank. Dit gebeurt volgens de voorwaarden die met de bank zijn vastgelegd. U moet uw verzoek tot terugbetaling indienen binnen de acht weken na de datum waarop het bedrag van uw rekening werd gedebiteerd.

Uw persoonlijke gegevens worden bewaard bij Niño Feliz vzw om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en om u te informeren i.v.m. onze activiteiten. Uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk. U kunt deze steeds inkijken of laten wijzigen.

Ik ontvang van Niño Feliz nog een mandaatbevestiging.