Steunen via domiciliëring

  • U maakt maand na maand het verschil met een peetouderschap

Vul onderstaand formulier in voor een peetouderschap. Onmiddellijk na het invullen van het formulier ontvangt u in uw mailbox een verzendbevestiging (indien dat niet het geval zou zijn, graag een mailtje naar info@ninofeliz.be, dan is er iets fout gelopen). Iets later krijgt u van ons een mandaatbevestiging, daarna gaat de domiciliëringsopdracht in. Alvast bedankt voor uw steun!

Persoonlijke gegevens

Velden met een * zijn verplicht in te vullen voor een correcte communicatie.

Leave this empty:

  

Bankgegevens


Ik geef toestemming aan Niño Feliz vzw (identificatienummer BE24ZZZ0448186421) om een opdracht naar mijn bank te sturen om onderstaand bedrag van mijn rekening te debiteren.


Mijn peetouderschap
indien u meerdere peetouderschappen wenst, gelieve dit aan te geven in het commentaarveld

 

Met ingang van:


Als de som van je giften op het einde van het jaar 40 euro of meer bedraagt, ontvang je een fiscaal attest waardoor 45% van je steun in mindering komt via je belastingsaangifte. Belangrijk om weten: je kunt uw steun altijd stopzetten of aanpassen.

Indien de rekening onvoldoende gedekt is of indien je bank deze domiciliëring weigert, zal Niño Feliz je hiervan op de hoogte brengen. Je kunt een Europese domiciliëring laten terugbetalen door je bank. Dit gebeurt volgens de voorwaarden die met de bank zijn vastgelegd. Je moet je verzoek tot terugbetaling indienen binnen de acht weken na de datum waarop het bedrag van je rekening werd gedebiteerd.

Je persoonlijke gegevens worden bewaard bij Niño Feliz vzw om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en om je te informeren i.v.m. onze activiteiten. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk. Je kunt deze steeds inkijken of laten wijzigen.

Ik ontvang van Niño Feliz nog een mandaatbevestiging.