Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
Nieuwe Comedor Padre Lucas

Nieuwe Comedor Padre Lucas

De comedores zijn het kloppend hart van Niño Feliz. In deze eetzalen krijgen kinderen niet alleen een warme maaltijd, ook de studiebegeleiding, de workshops voor ouders & kinderen, medische & psychologische hulp, … worden daar georganiseerd.

De armste kinderen wonen aan de rand van de stad, ver weg van de bestaande comedores. Het werd onmogelijk voor de kinderen om de afstand te overbruggen en een nieuwe vestigingsplaats drong zich op.

Nieuwe Comedor Padre Lucas

Onlangs namen we de nieuwe Comedor Padre Lucas in gebruik, midden in één van de armste buurten van Santa Cruz. Deze nieuwe comedor is een grote stap voor Niño Feliz. Maar we hadden geen keuze: de kinderen van Santa Cruz hebben onze hulp nodig.

In de Comedor Padre Lucas krijgen honderden kinderen dagelijks een voedzame en evenwichtige maaltijd. Zo gaan we ondervoeding tegen en kunnen de kinderen gezond opgroeien en leren.


Geef ondervoeding geen kans

Met een Comedor-peetouderschap van 15 euro/maand zorgt u dat we kinderen een warme maaltijd kunnen geven. Dankzij het fiscaal attest is uw werkelijke bijdrage 8,25 euro per maand.

Peetouder Comedor Padre Lucas worden