Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
Geef jij William een voedzame maaltijd?

Geef jij William een voedzame maaltijd?

Dit is William Condo Huanca. Net zoals William, leven er in de armenwijk Gran Paititi in Santa Cruz nog honderden kinderen met honger. Hun ouders hebben te weinig middelen om elke dag een voedzame maaltijd op tafel te zetten. Deze kinderen hebben een groot tekort aan vitamines en essentiële bouwstoffen.

“Ik heb honger. Ik hoop dat mama vandaag genoeg centjes verdient om eten te kopen voor ons.”
 – William, 7 jaar

Slechts één maaltijd per dag

De schrijnende situatie van William is geen uitzondering. Daarom kunnen kinderen zoals hij op weekdagen een warme maaltijd krijgen in onze nieuwe eetzaal Comedor Padre Lucas. Dit is vaak hun enige maaltijd van de dag. Alle maaltijden worden zorgvuldig samengesteld en bestaan uit de nodige proteïnen en voedingsstoffen. Hierdoor krijgen kinderen toch de kans om aan te sterken en te groeien.

Help met een maaltijd

Steeds meer families met kinderen vinden hun weg naar de Comedor Padre Lucas, maar helaas hebben we te weinig financiële middelen om alle mondjes te voeden. Dankzij jouw gift kan een kind op schooldagen een warme maaltijd eten.

Drie verschillende pakketten

  • € 30: Geef een kind dagelijks een warme maaltijd gedurende één maand.
  • € 60: Geef een kind dagelijks een warme maaltijd gedurende twee maanden.
  • € 90: Geef een kind dagelijks een warme maaltijd gedurende drie maanden.

Doneer online

Of stort via rekeningnummer BE83 7374 1403 2015 met vermelding ‘maaltijden’.

Giften vanaf 40 euro of meer (op jaarbasis) geven recht op een fiscaal attest waardoor 45% van je gift in mindering komt via je belastingaangifte.