Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz

Gezondheidszorg is noodzakelijk


Een bezoek aan de huisarts bij ziekte, de jaarlijkse tandartsvisite of controle door de gynaecoloog, … voor ons zijn ze evident, maar dat is helemaal anders voor arme Boliviaanse gezinnen. Daarom voorzien we in Niño Feliz 2 ruimte voor medische hulpverlening. Dit medisch centrum moet gezinnen de weg naar volwaardige gezondheidszorg helpen vinden.

Snelle opsporing

Het belang van gezondheidszorg is niet te onderschatten. De onderzoeken van onze pediater, tandarts, gynaecoloog, … dragen bij tot een betere gezondheid. Problemen worden snel opgespoord en krijgen geen kans om te escaleren.

Carla, mama van vijf, vertelt in de video over haar situatie.

Door het gezondheidscentrum in Niño Feliz 2 krijgen ook de gezinnen in Gran Paititi de kans op controles en behandelingen. Maar om het centrum uit te rusten, is er nog extra materiaal nodig.

Help je mee?

We hebben nog cruciale toestellen nodig om de meest courante onderzoeken uit te voeren. Denk aan een tandartsstoel, een medische sterilisator, een echo-doppler om zwangerschappen op te volgen, …

Jouw gift van € 50, € 80 of € 120 maakt investeren in medische apparatuur mogelijk. Alle steun is welkom, geef wat je hart je ingeeft. Zo draag je bij aan essentiële gezondheidszorg voor de allerarmsten.

Doneer online