Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
Het noodlot sloeg hard toe ...

Het noodlot sloeg hard toe ...

De familie Martinez was een heel hecht gezin. De ouders werkten hard en hadden een goede band met hun kinderen Jhenny, Dayana, José Antonio, Rina Elisa, Ana Karol, Ariane en José Luis. De oudste dochter Jhenny was al het huis uit en haar kindjes waren de oogappels van de hele familie. Na jaren sparen en dankzij de steun van Niño Feliz kon het gezin z’n intrek nemen in een gloednieuwe casita. Het zou een gezellige thuis worden voor mama, papa en de 6 jongste kinderen.

Tot het noodlot toesloeg … mama en papa kwamen om bij een motorongeluk. Jhenny en haar man aarzelden niet: zij zouden zich ontfermen over haar broers en zussen. Samen in de nieuwe casita gaan wonen, was jammer genoeg geen optie. Ze zouden immers elke dag uren onderweg zijn naar hun werk.

Een nieuwe thuis

Bij Niño Feliz kenden we dit mooie gezin al jaren. Hen aan hun lot overlaten was absoluut geen optie. We gingen op zoek naar steun om deze familie onderdak te geven. Dankzij de milde giften konden we een nieuwe casita bouwen, dichtbij het werk van de oudste zus en haar man én dichtbij de Stichting waar de jongste kinderen zich goed voelen. Door corona sleepte alles lang aan, maar een paar weken geleden was het eindelijk zover: de familie Martinez kreeg hun nieuwe thuis!

We zijn ontzettend blij dat het voltallige gezin samen kan blijven en dat de kinderen veilig kunnen opgroeien onder de vleugels van hun grote zus en haar man. Een grote pluim voor de jonge ouders die nu de zorg voor 8 minderjarigen op zich nemen!

De foto's en video's zijn een mix van vroegere beelden en foto's uit de nieuwe casita.