Nieuws

  • Het reilen en zeilen binnen Niño Feliz
30 jaar Niño Feliz: wat een kleurrijk feest!

30 jaar Niño Feliz: wat een kleurrijk feest!

Eindelijk was het zover: op zondag 9/10 vond ons verjaardagsconcert Viva Bolivia plaats in Brugge. Het werd een fantastische en kleurrijke namiddag. Dit concert was onze manier om peetouders, weldoeners, familie te bedanken … Kortom: iedereen die Niño Feliz een warm hart toedraagt. We wensen alle aanwezigen van harte te bedanken voor de steun en deugddoende woorden.

In het auditorium van het Sint-Lodewijkscollege konden we proeven van een warme, positieve sfeer. Kon u er niet bij zijn? Of wenst u even terug te blikken naar een namiddag vol bijzondere momenten? We nemen u kort mee doorheen enkele hoogtepunten!

Special guest Javier
Javier Barja, zelf ooit een Niño Feliz, ontwikkelde zijn talent voor viool en is vandaag zelfs professioneel violist.


Het Brugse Fiorettikoor & Ingeborg
Het Fiorettikoor – voor de gelegenheid uitgedost in de kleuren van de Boliviaanse vlag – en de charismatische zangeres Ingeborg lieten mooie, betekenisvolle songs weergalmen door het auditorium. Daarnaast kreeg Ingeborg zelfs de hele zaal aan het bewegen.


Niño Feliz voor Niño Feliz
Getuigenissen om stil van te worden én hoopgevende beelden, die ontvingen we uit Bolivia. Van kippenvel bij schrijnende taferelen tot een hartverwarmend gevoel bij de vrolijke, zingende kinderen ondersteund door Niño Feliz. Een memorabel moment!


Padre Lucas vertelt en zingt
Speciaal overgekomen uit Bolivia, vertelde Padre Lucas vol vuur over zijn missie, zijn liefde voor Bolivia en zijn hart voor de plaatselijke kinderen en hun families. Begeleid door Javier op viool, zong Pater Luc een krachtige vredesboodschap.


België en Bolivia: samen voor Niño Feliz
Ingeborgs aanstekelijke lied ‘Gratitude’ is bekend tot bij onze Boliviaanse Niño Feliz. De kinderen vertolkten het lied, incluis de bijhorende bewegingen. Ingeborg genoot zichtbaar, samen met het voltallige publiek.


Wenst u nog meer sfeerbeelden te zien?
Via deze link heeft u toegang tot foto- en videografie van ons sfeervol verjaardagsconcert.